5D ехография - иновация в акушерството и гинекологията

Още от 2017г. медицинският център на д-р Доля Нейкова разполага с най-високия клас 5D ехограф Samsung UGEO WS80A - първият и единствен в областта на гр. Шумен.

Ултразвуковият 5D апарат предлага на нашите посетители:

Четете повече за: Доплер в акушерството и гинекологията

Какво представлява 5D ехографът?

5D ехографът е апарат, който предлага по-висока разделителната способност и прави срезове в повече измерения. Със своята версия Elit той дава по-добро качество на образа. Опцията Realistic view позволява да се види реалният образ на бебето и бъдещите майки имат уникалната възможност да видят лицето на своето дете още преди появата му.

5D ехографът дава възможност за доплерово изследване на плода. Апаратът е така проектиран, че разполага с изключително висока разделителна способност и дребни дефекти, които не могат да се видят с друг уред, могат да бъдат лесно идентифицирани с модерната технология.

Д-р Доля Нейкова е дългогодишен специалист, квалифициран в използването на 5D ехография в медицинска практика. Научете повече за специализираната ехографска апаратура, с която разполага нашият акушеро-гинекологичен кабинет в гр. Шумен.

Какви са предимствата на 5D ехографа?

Сърцето е един малък, но важен орган и понякога за съжаление твърде късно се разбира, когато има някакви проблеми. Нашият 5D апарат позволява в ранен етап да се открият дефекти, свързани с по-сериозни медицински случаи. Доплерът е най-съвременният метод за установяване на страдания на бебетата и при RH-изоимунизация, която се наблюдава при бременни с RH отрицателна кръвна група и бебета с RH положителна кръвна група. В тези случаи бебето започва да развива анемия. Същата до преди време се диагностицираше с вземането на околоплодна течност, за да се определи дали плодът страда или не и дали трябва да бъде прекъсната бременността. Сега с мерене на кръвните тоци в мозъчните съдове на бебето чрез доплера, можем да установим когато то страда, без да се налагат инвазивни манипулации и да преценим кога да бъде моментът на раждане. Допълнителното предимство, което доплерът ни дава е информацията за туморите, тъй като има разлика в кръвните тоци на доброкачествените и злокачествените кисти, както и между ендометриозните кисти и миомите.

В нашия кабинет можете да се възползвате от професионална диагностика с 5D ехограф, за да запазите своето и здравето на детето си - запазете своя час още сега!

Назад

Полезно