5D ехография

За скрининг на вродени аномалии на плода
ранен скрининг: - 13-17 седмица
късен скрининг: 22-25 седмица, 30-33 седмица

Диагностика на тумори и кисти на яйчниците, миоми полипи, доплер

прочети още

Работно време

 • от Понеделник - до Петък 08.00 - 17.00
 • Събота и Неделя почивен ден
 •  
  Кабинетът работи с предварително записани часове.

  Позвънете сега тел. 0887 839979

4D ехография

За ранен и късен биохимичен скрининг

За хромозомни аномалии на плода
/Даун, Търнър, Едуардс,Патау/

Кабинета предлага и ранна ДНК диагностика за хромозомни аномалии.

прочети още

д-р Доля Нейкова

В кабинета се осъществява ранна диагностика на бременност, женска консултация, фетална морфология на плода за вродени аномалии, профилактика на ракови заболявания на матката и яйчниците и др..

За нас

Кои сме ние?

В кабинета се осъществява ранна диагностика на бременност, женска консултация, фетална морфология на плода за вродени аномалии, профилактика на ракови заболявания на матката и яйчниците, колпоскопия и прицелна биопсия, обгаряне на ранички, диагностика и типизиране на папиломен вирус, диагностика и лечение на неправилни маточни кръвотечения и др. В специализирана АГ клиника правя аборти и сепарирани абразии.

виж всички услуги
 • 4D ехограф

  Това е най-новата ултразвукова технология в съвременното акушерство и гинекология! Тя ни дава възможност да получаваме обемни триизмерни образи.

 • Гинекологичен преглед

  Профилактични гинекологични прегледи за ранно откриване на рака на маточната шийка и млечната жлеза. Профилактика, диагностика и лечение на стерилитет.

 • Колпоскопия

  Колпоскопията диагностична процедура, чрез която се прави детайлен оглед на влагалището и шийката на матката с помощта на специално увеличително устройство, наречено колпоскоп.

 • Аборт

  Колпоскопията диагностична процедура, чрез която се прави детайлен оглед на влагалището и шийката на матката с помощта на специално увеличително устройство, наречено колпоскоп.

Защо е важно да пеем на бебето?

Един от най-използваните начини за сближаване между хората от край време е пеенето на песни или разказването на приказки. Така те намират общ език помежду си и изграждат доверие. Бебетата се раждат с милиарди мозъчни клетки, известни още като неврони. През първата година от живота им тези...

Връзката колаген и имунитет

Най-добрата превенция срещу различни заболявания несъмнено е здравословният начин на живот и здравата имунна система. Всеки ден сме изложени на най-различни вредни взаймодействия. Затова имунната система трябва да е подготвена да реагира на множество вируси и бактерии от околната среда, к...

Колко време отнема на майката физическото възстановяване след раждането?

Раждането несъмнено е най-щастливият и емоционален момент за всяка майка, но в същото време може да бъде и огромно натоварване за женския организъм. Повечето жени нямат търпение отново да се почувстват в тялото си “като преди” и да си възвърнат предишния начин на живот и визия, но тов...