5D ехография

За скрининг на вродени аномалии на плода
ранен скрининг: - 13-17 седмица
късен скрининг: 22-25 седмица, 30-33 седмица

Диагностика на тумори и кисти на яйчниците, миоми полипи, доплер

прочети още

Работно време

 • от Понеделник - до Петък 08.00 - 17.00
 • Събота и Неделя почивен ден
 •  
  Кабинетът работи с предварително записани часове.

  Позвънете сега тел. 0887 839979

4D ехография

За ранен и късен биохимичен скрининг

За хромозомни аномалии на плода
/Даун, Търнър, Едуардс,Патау/

Кабинета предлага и ранна ДНК диагностика за хромозомни аномалии.

прочети още

д-р Доля Нейкова

В кабинета се осъществява ранна диагностика на бременност, женска консултация, фетална морфология на плода за вродени аномалии, профилактика на ракови заболявания на матката и яйчниците и др..

За нас

Кои сме ние?

В кабинета се осъществява ранна диагностика на бременност, женска консултация, фетална морфология на плода за вродени аномалии, профилактика на ракови заболявания на матката и яйчниците, колпоскопия и прицелна биопсия, обгаряне на ранички, диагностика и типизиране на папиломен вирус, диагностика и лечение на неправилни маточни кръвотечения и др. В специализирана АГ клиника правя аборти и сепарирани абразии.

виж всички услуги
 • 4D ехограф

  Това е най-новата ултразвукова технология в съвременното акушерство и гинекология! Тя ни дава възможност да получаваме обемни триизмерни образи.

 • Гинекологичен преглед

  Профилактични гинекологични прегледи за ранно откриване на рака на маточната шийка и млечната жлеза. Профилактика, диагностика и лечение на стерилитет.

 • Колпоскопия

  Колпоскопията диагностична процедура, чрез която се прави детайлен оглед на влагалището и шийката на матката с помощта на специално увеличително устройство, наречено колпоскоп.

 • Аборт

  Колпоскопията диагностична процедура, чрез която се прави детайлен оглед на влагалището и шийката на матката с помощта на специално увеличително устройство, наречено колпоскоп.

Здравето на щитовидната жлеза. Какво трябва да знаем за щитовидната жлеза?

Малко хора са запознати с щитовидната жлеза, нейната функция и какво всъщност представлява. Щитовидната жлеза е главен регулатор на метаболизма и на функцията на редица органи и системи на човешкото тяло. Тя представлява малък, подобен на пеперуда орган, разположен в предната част на шията, който...

Как да стимулираме прохождането на бебето?

Първите стъпки! С какво нетърпение се очакват те от родителите и колко радост носят във всяко семейство! По стара традиция обикновено този ден се отбелязва тържествено като празник в семейството - „прощъпулник”. Прохождането е ключов момент от развитието на детето и е съ...

Ползи от кърменето на бебето

Най-важните нужди при новороденото са няколко - присъствието на майката, прегръдката ѝ и млякото от гърдите ѝ. Кърменето безспорно е най-естественият и добър начин за хранене на детето до 1-годишна възраст. Специалистите препоръчват то да започне през първия час след раждането. Добре е бебето да б...